Valikko Sulje

PÄIVITETTY TIEDOTE KORONAPANDEMIAN JOHDOSTA

Tilanne koronapandemian rajoitusten osalta jatkuu. Oletamme kuitenkin, että Israelin ja Suomen viranomaiset tulevat purkamaan matkustusrajoitteet heti kun se vaan on turvallista. Arviomme on, että rajoitukset voisivat alkaa purkautumaan kesän aikana. Olemme varautuneet avaamaan Majatalomme ovet matkustajille heti kun se on mahdollista eli otamme siis vastaan varauksia. Mikäli varaat majoitusta jo kesälle niin otamme varauksesi vastaan mutta emme peri varausmaksua ennen kuin tilanne selkiytyy ja varmistuu joten voit tehdä varauksesi turvallisesti. Varauksen voit tehdä suoraan netin kautta sivuiltamme majoitusvarauslomakkeella. Puhelinvarauksia emme ota tällä hetkellä vastaan mutta vastaamme sähköpostiin. 

Toivomme siis, että tilanne voisi normalisoitua mahdollisimman pian ja voisimme jälleen vastaanottaa Teidät Majatalo Lähteelle.

Kevätterveisin

Majatalo Lähteen väki

1 Comment

 1. Jani Lindroos

  Hei.
  Kenen kanssa minun pitäisi sopia asiasta.
  Minulla oli ryhmälleni varaus viime vuoden maaliskuulle , joka peruttiin rajoitusten vuoksi. Sovittiin että siirretään varauksen ajankohtaa. Tiedän, että jotkut ryhmät saivat rahan palautuksena, mutta me sovittiin siirrosta Yhteydenottoa yrittänyt jo alkuvuodesta mutta minulla varmaan väärä sähköposti.
  Haluaisin sopia ryhmä majoitusvarauksen siirrosta, jos löytyisi sopiva ajankohta.
  T. Jani Lindroos 0409603211

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *