Valikko Sulje

Ohjeet

Majoituksen varaaminen

Voit tehdä majoitusvarauksen joko puhelimitse tai varauslomakkeella. Lähetämme varauksestasi sinulle varausvahvistuksen.

Jos jostain syystä et pääse tulemaan varaamanasi ajankohtana, ole ystävällinen ja ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla mahdollisimman pian. 

Majoitusvaraus puhelimitse

Majatalon numero on +972 52 529 5665. 

Puhelinvarauksen jälkeen ole hyvä ja lähetä samat tiedot vielä kirjallisesti väärinkäsitysten välttämiseksi täyttämällä  majoitusvaraus lomake tai ottamalla yhteyttä.

Soita edullisesti

Suomesta soittaville suosittelemme 99599 – etuliitettä, se maksaa 3 cent/min ja lisäksi oman puhelimen minuuttimaksu. Kiinteään puhelimeen maksu on 2 cent/min. Tarkista kuitenkin hinta nettia.fi.  Tämä etuliite ei toimi Israelissa soitettaessa.

Voit soittaa meille myös ilmaiseksi Whatsupilla.

Palvelutoiveet

Majoitusvarauslomakkeen Palvelutoiveet -kohdassa pyydämme kertomaan miten saavutte majatalolle, onko käytössänne vuokra-auto, tuletteko sherutilla vai varaatteko lentokenttäkuljetuksen. Kertokaa myös millaisista retkistä olette mahdollisesti kiinnostuneita. Kertokaa myös ateriatoiveistanne sekä mahdollisista erityisruokavalioista, allergioista sekä liikkumisesteistä.

Huomoithan, että ateria- ja kuljetuspalvelujen saatavuus vaihtelee kausittain.

Matkavakuutus

Matkustajan on itse huolehdittava siitä että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa. Edellytämme voimassa olevaa  matkavakuutusta kaikilta majatalossa majoittuvilta.

Ennen Israeliin saapumista

Muistathan täyttää netin kautta maahantulokaavakkeen 10 päivää ennen maahan saapumista. Maahantulokaavakkeen voit löytää lentoyhtiön sivulta mutta se löytyy myös tästä.

Monipuolinen Israel

Israeliin matkustetaan niin kaupunki-, ranta-, kuin aktiivilomalle, eli maa on todella monipuolinen matkakohde. Israelista löytyykin niin autiomaita, hiekalla lautailua, kansainvälisiä metropoleja kuin kauniita rantoja. Israelin paras nähtävyys on Jerusalemin kaupunki.

Liikkuminen Israelissa

Liikkuminen Israelissa on helpointa julkisilla kulkuvälineillä, jotka ovat myös hinnaltaan edullisia. Israel on pieni maa, joten välimatkat ovat yleensä lyhyet. Israelissa on toimiva juna- ja bussiverkosto, mutta myös oman auton vuokraaminen on mahdollista ja liikenteeseen tottuu nopeasti.

Taksi on hyvä liikkumisväline kaupungeissa, vaikka onkin hieman kalliimpi kuin bussit. 

Tarvitseeko Israeliin viisumin?

Suomalainen ei tarvitse Israeliin viisumia alle kolme kuukautta kestävillä turistimatkoilla. Passin pitää olla voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen.
Israeliin saapumisen yhteydessä passia ei enää leimata, vaan maahantulon yhteydessä matkustajalle annetaan irrallinen viivakoodilipuke, joka esitetään jälleen virkailijoille maasta poistuttaessa.