Valikko Sulje

Palvelut

Ateria- ja kuljetuspalvelut, retket

Ateria ja kuljetuspalvelujen saatavuus vaihtelee kausittain. Saatavilla olevia palveluja voi tiedustella varauksen yhteydessä.
Majoitukseen kuuluvan aamiaisen lisäksi tarjoamme mahdollisuuksien mukaan ateriapalveluja ja sapattiaterioita, jotka tulee tilata etukäteen. 
Mahdollisuuksien mukaan kuljetamme vieraitamme majatalon autolla lentokentälle tai retkille esim. Jerusalemiin, Kuolleelle merelle ja Gennesaretin järvelle erilliseen hintaan.

Runsas aamiainen ja ilmainen WiFi

Aamiainen talon tapaan kuuluu majoituksen hintaan. Aamiaisen voi nauttia vaikka majatalon omalla aamiaisterassilla Jerusalemin kaupungin kauniista silhuetista nauttien ja tulevan päivän retkiä suunnitellen. Majoittujien käytössä on ilmainen WiFi.

Mobilidata Israelissa

Israel ei kuulu EU/ETA maihin, joten puhelimen netinkäyttö Israelissa ei tavallisesti sisälly  liittymäpakettiin. Majatalossa on ilmainen WiFi.

Ohjelma- ja opaspalvelut

Järjestämme tarvittaessa oheisohjelmaa toivomustenne mukaan. Annamme mielellämme vinkkejä ja tietoa erilaisista mahdollisuuksista ja retkikohteista Israelissa.
Majatalomme kautta on myös saatavissa opaspalvelua. Välitämme Israelin virallisen turistioppaan palveluja. Kokenut ja suosittu oppaamme palvelee matkailijoita suomenkielellä.