Valikko Sulje

Eilat, rannat ja aktiviteetit


Eilatissa on kaksi rantaa, North Beach ja Coral Beach. Jälkimmäinen on maksullinen ja siellä on upea koralliriutta ja paljon värikkäitä kaloja. Yksityisellä Dolphin Reef -rannalla pääsee sukeltelemaan delfiinien kanssa.

Eilat on sukeltajan paratiisi. Kirkkaan veden ansiosta sukeltaminen on siellä ihanteellista. Eilatin koralliriutta ja värikkäät kalat ovat tunnettuja ympäri maailmaa. Veden alle pääsee tutustumaan myös lasipohjaveneen kyydissä tai akvaario-observatoriossa. 

Merellä voi myös harrastaa muuta vesiurheilua kuten surffausta ja vesihiihtoa. Meren pinta on tyyni, joten merellä on mukavaa soutaa veneellä tai kajakilla ja polkuveneillä. Vuorilla voi harrastaa kiipeilyä ja maastopyöräilyä. Lintubongailu on suosittua, kun erilaiset parvet keväisin ja syksyisin ylittävät maan. Eilatiin saapuu tuhansia lintuharrastajia katsomaan muuttoparvia.

Eilatista löytyy isoja ostoskeskuksia, tavarataloja, pieniä putiikkeja ja basaareita sekä hyvä valikoima ravintoloita. Tunnelma on hyvin kansainvälistä ja englannilla pärjää hyvin. Eräs eksoottinen ravintola on nimeltään Red Sea Star-ravintola ja se sijaitsee meren pinnan alapuolella.