Valikko Sulje

Lähdepäivät 29.-30.3.2019

Ilmoittautuminen perjantain sapattiaterialle ja lauantain seminaariin on päättynyt, mutta tule lauantain iltatilaisuuteen, joka alkaa klo 18. Tilaisuudessa puhuu Benjamin Turkia ja konsertoi Marion Rung.

Hinta: 30 euroa.

Tapahtuma pidetään Hotelli Rantapuistossa Helsingissä. Katso lisätietoja tapahtumasivuilta:

www.lahdepaivat.fi

Sydämellisesti tervetuloa!

Jerusalemissa sijaitsevan Majatalo Lähteen ystäväpäiviä vietetään tänä vuonna Helsingissä. Paikka on Hotelli Rantapuisto, Furuborginkatu 3, 00980 HELSINKI.

Perjantaina ohjelmassa on sapattiateria alkaen kello 18.30. Tilaisuudessa puhuu Benjamin Turkia ja tilaisuudessa on musiikkia. Paikkoja tähän tilaisuuteen on rajoitetusti ja hinta on 50 euroa (sisältää illallisen).

Lauantaina ohjelma alkaa jo kello 9.30 Benjamin Turkian seminaarilla ja päättyy kello 21.00. Päivän ohjelman hinta on 80 euroa ja se sisältää lounas buffeen ja iltapäivällä kahvin suolaisella tarjottavalla sekä myös illan konsertin, jossa esiintyy Marion Rung. 

Pyydämme ostamaan liput etukäteen netistä, koska paikkoja on rajoitetusti. Osta liput osoitteessa http://portti.org/kauppa Tulosta maksukuitti mukaan Lähdepäiville. Maksukuitti toimii pääsylippuna.

Hotellissa on varattivissa huoneita edulliseen hintaan 27.2.2019 saakka. Tee varaus suoraan hotellin nettisivulta rantapuisto.fi Syötä ryhmäkoodi kenttään koodi LAHDEPAIVAT.

Mainosta tätä tilaisuutta jakamalla tämä sivu FaceBookissa klikkaamalla sinistä Share -painiketta.